KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Analyse stelsels van extern kwaliteitstoezicht

De directie Algemene Economische Politiek van het Ministerie van Economische Zaken heeft KWINK groep opdracht gegeven om een vergelijking te maken van huidige stelsels van extern kwaliteitstoezicht in verschillende sectoren. De sectoren die vergeleken worden zijn onderwijs, zorg, woningcorporaties, kinderopvang, spoor, voedselveiligheid en politie. KWINK groep voert een documentonderzoek uit, waarin op grond van beschikbare […]

8 januari 2014

De directie Algemene Economische Politiek van het Ministerie van Economische Zaken heeft KWINK groep opdracht gegeven om een vergelijking te maken van huidige stelsels van extern kwaliteitstoezicht in verschillende sectoren.

De sectoren die vergeleken worden zijn onderwijs, zorg, woningcorporaties, kinderopvang, spoor, voedselveiligheid en politie. KWINK groep voert een documentonderzoek uit, waarin op grond van beschikbare documenten de verschillende toezichtstelsels op achttien indicatoren worden beschreven.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten