KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Evaluatie Programmeringsregeling afgerond

KWINK groep heeft de evaluatie van de programmeringsregeling uitgevoerd. De programmeringsregeling heeft tot doel aansluiting tussen vraag en aanbod van podiumkunsten te verbeteren, programmering van kwaliteitsaanbod te bevorderen en publieksbereik te vergroten. De uitkomsten van de evaluatie zijn op maandag 17 december 2013 via de website van het Fonds Podiumkunsten openbaar gemaakt. Het onderzoeksrapport vindt u […]

17 december 2013

KWINK groep heeft de evaluatie van de programmeringsregeling uitgevoerd. De programmeringsregeling heeft tot doel aansluiting tussen vraag en aanbod van podiumkunsten te verbeteren, programmering van kwaliteitsaanbod te bevorderen en publieksbereik te vergroten.

De uitkomsten van de evaluatie zijn op maandag 17 december 2013 via de website van het Fonds Podiumkunsten openbaar gemaakt. Het onderzoeksrapport vindt u hier. De reactie van het Fonds Podiumkunsten op de uitkomsten van de evaluatie vindt u via deze link.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten