KWINK groep 

Jasper Kuipers

jkuipers@kwinkgroep.nl
+31 70 35 96 955

Meer over Jasper

Evaluatie Programmeringsregeling afgerond

KWINK groep heeft de evaluatie van de programmeringsregeling uitgevoerd. De programmeringsregeling heeft tot doel aansluiting tussen vraag en aanbod van podiumkunsten te verbeteren, programmering van kwaliteitsaanbod te bevorderen en publieksbereik te vergroten.

De uitkomsten van de evaluatie zijn op maandag 17 december 2013 via de website van het Fonds Podiumkunsten openbaar gemaakt. Het onderzoeksrapport en de reactie van het Fonds Podiumkunsten op de uitkomsten van de evaluatie vindt u via deze link.

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website