KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Verslag inhousedag 29 november

In de middag van vrijdag 29 november was het druk op het kantoor van KWINK groep. Een geselecteerde groep van 12 studenten had het land doorkruist om onze Inhousedag bij te wonen. Sommigen nieuwsgierig naar het werk van een adviseur, anderen actief op zoek naar een stage. De Inhousedag begon met een presentatie van Maarten […]

15 november 2013

In de middag van vrijdag 29 november was het druk op het kantoor van KWINK groep. Een geselecteerde groep van 12 studenten had het land doorkruist om onze Inhousedag bij te wonen. Sommigen nieuwsgierig naar het werk van een adviseur, anderen actief op zoek naar een stage.

De Inhousedag begon met een presentatie van Maarten Noordink over wat de adviseurs van KWINK groep eigenlijk doen, gevolgd door het verhaal van onze huidige stagiaire Inge Lensink. Vervolgens werden de deelnemers in groepjes aan het werk gezet met een casus. Zij kregen de opdracht een offerte te schrijven voor de ‘opdrachtgevers’ Bill van Mil en Rogier van Schelven. Onderdelen van de casus waren een rollenspel en een eindpresentatie. De groep die uiteindelijk de beste offerte had gemaakt, won een fles champagne. De afsluitende borrel vond plaats in de Barlow, de bar waar KWINK groep regelmatig borrelt.

Al met al vonden wij de Inhousedag een groot succes! We willen alle deelnemers ontzettend bedanken voor hun bijdrage.

IHD 3

IHD 2

IHD 1

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten