KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Evaluatie RIVM Centrum Gezond Leven

De uitkomsten van de evaluatie van de eerste vijf jaren van het bestaan van het RIVM Centrum Gezond Leven (CGL) zijn aangeboden aan de Tweede Kamer.   Staatssecretaris Van Rijn (VWS) heeft op maandag 4 november 2013 het onderzoeksrapport het onderzoeksrapport met de aanbiedingsbrief aan de Tweede Kamer gestuurd. KWINK groep voerde deze evaluatie uit. Het CGL […]

15 november 2013

De uitkomsten van de evaluatie van de eerste vijf jaren van het bestaan van het RIVM Centrum Gezond Leven (CGL) zijn aangeboden aan de Tweede Kamer.  

Staatssecretaris Van Rijn (VWS) heeft op maandag 4 november 2013 het onderzoeksrapport het onderzoeksrapport met de aanbiedingsbrief aan de Tweede Kamer gestuurd. KWINK groep voerde deze evaluatie uit.

Het CGL heeft op haar website Loketgezondleven.nl een reactie op de uitkomsten van de evaluatie geplaatst.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten