KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Dam tot Damloop van Stichting Macheo

Stichting Macheo heeft tijdens de Dam tot Damloop bijna 18.000 euro weten op te halen voor het voedselprogramma in Kenia. KWINK groep was sponsor. Stichting Macheo zet zich in voor schoolkinderen in Kenia. Door voor de schoolmaaltijd van kinderen tussen 6 en 12 jaar te betalen, hoopt Stichting Macheo de drempel te verlagen voor ouders […]

3 oktober 2013

Stichting Macheo heeft tijdens de Dam tot Damloop bijna 18.000 euro weten op te halen voor het voedselprogramma in Kenia. KWINK groep was sponsor.

Stichting Macheo zet zich in voor schoolkinderen in Kenia. Door voor de schoolmaaltijd van kinderen tussen 6 en 12 jaar te betalen, hoopt Stichting Macheo de drempel te verlagen voor ouders om hun kinderen naar school te laten gaan.

Via de KWINK Foundation draagt KWINK groep bij aan uiteenlopende maatschappelijke projecten.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten