KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Training overheidsfunctionarissen Bhutan

KWINK groep verzorgt in samenwerking met MDF Training & Consultancy een training voor overheidsfunctionarissen uit Bhutan. Eind oktober komen 20 medewerkers van het Ministerie van Cultuur en Binnenlandse Zaken van Bhutan naar Nederland voor een training op het gebied van participatory planning en monitoring & evaluation. Het doel van de training is het geven van […]

24 september 2013

KWINK groep verzorgt in samenwerking met MDF Training & Consultancy een training voor overheidsfunctionarissen uit Bhutan.

Eind oktober komen 20 medewerkers van het Ministerie van Cultuur en Binnenlandse Zaken van Bhutan naar Nederland voor een training op het gebied van participatory planning en monitoring & evaluation. Het doel van de training is het geven van een impuls aan de kwaliteit van uitvoeringsplannen, intersectorale samenwerking, projectmanagement en verantwoording afleggen.

KWINK groep werkt samen met MDF in opdracht van de Nuffic. De Nuffic is de Nederlandse organisatie voor internationale samenwerking in het hoger onderwijs. MDF is een wereldwijd opererend management adviesbureau op het gebied van internationale samenwerking. Sinds 1984 verzorgt MDF trainingen voor overheden, NGO’s, universiteiten en multilaterale organisaties zoals de EU en de Verenigde Naties.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten