KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Extra parkeerplekken bij stations: P+R plekken

KWINK groep ondersteunt het Ministerie van IenM bij het verbeteren van de vindbaarheid en bekendheid van P+R plekken. De ambitie van 10.000 extra P+R-plekken bij stations is bereikt, waarvan er 7.500 al daadwerkelijk zijn opgeleverd. Staatssecretaris Mansveld presenteerde deze resultaten tijdens een bezoek aan het P+R-terrein bij het station in Amersfoort op 27 juni. Diverse […]

15 juni 2013

KWINK groep ondersteunt het Ministerie van IenM bij het verbeteren van de vindbaarheid en bekendheid van P+R plekken.

De ambitie van 10.000 extra P+R-plekken bij stations is bereikt, waarvan er 7.500 al daadwerkelijk zijn opgeleverd. Staatssecretaris Mansveld presenteerde deze resultaten tijdens een bezoek aan het P+R-terrein bij het station in Amersfoort op 27 juni. Diverse media maakten hier melding van: Volkskrant, De Telegraaf, BNR.

Ook is gewerkt aan de vindbaarheid en bereikbaarheid van de P+R voorzieningen. De informatie op de websites en apps van ANWB, NS, 9292 is verbeterd. KWINK groep begeleidt dit traject.

Het Ministerie van IenM, decentrale overheden, NS, ANWB en 9292 werken sinds 2009 samen in het Actieplan ‘Groei op het Spoor’ aan meer, betere en beter vindbare P+R-terreinen.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten