KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Extra parkeerplekken bij stations

KWINK groep ondersteunt het Ministerie van IenM bij het verbeteren van de vindbaarheid en bekendheid van P+R-terreinen. De ambitie van 10.000 extra P+R-plekken bij stations is bereikt, waarvan er 7.500 al daadwerkelijk zijn opgeleverd. Staatssecretaris Mansveld presenteerde deze resultaten tijdens een bezoek aan het P+R-terrein bij het station in Amersfoort op 27 juni. Diverse media maakten […]

15 juni 2013

KWINK groep ondersteunt het Ministerie van IenM bij het verbeteren van de vindbaarheid en bekendheid van P+R-terreinen.

De ambitie van 10.000 extra P+R-plekken bij stations is bereikt, waarvan er 7.500 al daadwerkelijk zijn opgeleverd. Staatssecretaris Mansveld presenteerde deze resultaten tijdens een bezoek aan het P+R-terrein bij het station in Amersfoort op 27 juni. Diverse media maakten hier melding van: Volkskrant, De Telegraaf, BNR.

Ook is gewerkt aan de vindbaarheid en bereikbaarheid van de P+R voorzieningen. De informatie op de websites en apps van ANWB, NS, 9292 is verbeterd. KWINK groep begeleidt dit traject. Bekijk ook het filmpje over P+R plekken.

Het Ministerie van IenM, decentrale overheden, NS, ANWB en 9292 werken sinds 2009 samen in het Actieplan ‘Groei op het Spoor’ aan meer, betere en beter vindbare P+R plekken.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten