KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Praktijkproef Spitsmijden in de trein afgelopen

De praktijkproef Spitsmijden in de trein is afgelopen. Tot eind maart 2013 konden zo’n 1250 deelnemers dagelijks een beloning verdienen door buiten de spits naar hun werk te reizen. KWINK groep stuurt het projectconsortium voor de proef spitsmijden in de trein aan. In april is een nameting gehouden onder de deelnemers. De reisafstand en het […]

15 april 2013

De praktijkproef Spitsmijden in de trein is afgelopen. Tot eind maart 2013 konden zo’n 1250 deelnemers dagelijks een beloning verdienen door buiten de spits naar hun werk te reizen.

KWINK groep stuurt het projectconsortium voor de proef spitsmijden in de trein aan. In april is een nameting gehouden onder de deelnemers. De reisafstand en het reistijdstip werden gedurende het experiment geregistreerd met een speciaal voor deze proef ontwikkelde ‘app’. De onderzoeksgegevens die zijn verkregen uit deze ritregistratie, samen met de door de deelnemers ingevulde enquêtes en logboeken, worden momenteel door de VU Amsterdam geanalyseerd.

Op basis daarvan zal KWINK groep een publieksrapportage opstellen. Deze komt in september beschikbaar.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten