KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

Inhousedag groot succes

Vrijdag 16 november 2012 vond de jaarlijkse inhousedag van KWINK groep plaats op ons kantoor in Den Haag. Tijdens de inhousedag maakten 15 studenten en net afgestudeerden kennis met de werkzaamheden van KWINK groep, haar adviseurs en het werk als consultant bij een adviesbureau.  Tijdens de middag hebben de deelnemers in vier groepen een casus […]

26 november 2012

Vrijdag 16 november 2012 vond de jaarlijkse inhousedag van KWINK groep plaats op ons kantoor in Den Haag. Tijdens de inhousedag maakten 15 studenten en net afgestudeerden kennis met de werkzaamheden van KWINK groep, haar adviseurs en het werk als consultant bij een adviesbureau. 

Tijdens de middag hebben de deelnemers in vier groepen een casus uit de adviespraktijk van KWINK groep uitgewerkt. Zij werden gevraagd om een offerte te maken voor het project ‘Subsidiebeoordeling culturele instellingen’.

Aan de hand van een offerte-aanvraag en verschillende rollenspellen hebben de deelnemers een proces uitgewerkt waarmee culturele instellingen beoordeeld kunnen worden op ‘ondernemerschap’. Vervolgens hebben de groepen hun aanpak gepresenteerd voor een jury van KWINK adviseurs. Het bleek een politiek gevoelige casus die tot interessante inzichten en discussies leidde. De winnende offerte is beloond met champagne, na het toosten is de borrel voortgezet op het Plein waar de deelnemers nog volop de gelegenheid hadden om vragen te stellen aan de aanwezige adviseurs.

Wij kijken terug op een bijzonder geslaagde dag waarin wij de deelnemers goed hebben leren kennen en veel verrassende en inspirerende inzichten hebben mogen ontvangen. Wij willen alle deelnemers dan ook nogmaals hartelijk bedanken en hopen volgend jaar weer een enthousiaste groep te mogen ontvangen. Hou onze website in de gaten voor onze vacatures.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten