KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Action lab over verantwoording afleggen

Op 4 oktober organiseerde KWINK groep en MDF Nederland een uitdagend action lab over verantwoording afleggen tijdens de ‘Grote Dag van de Kleine Gemeenten’ in de Jaarbeurs Utrecht. Verantwoording afleggen is belangrijker en uitdagender dan ooit. Een gemeente wil immers inzicht geven in en verantwoordelijkheid afleggen over de beleidsdoelen en resultaten. Om deze informatie te […]

4 oktober 2012

Op 4 oktober organiseerde KWINK groep en MDF Nederland een uitdagend action lab over verantwoording afleggen tijdens de ‘Grote Dag van de Kleine Gemeenten’ in de Jaarbeurs Utrecht.

Verantwoording afleggen is belangrijker en uitdagender dan ooit. Een gemeente wil immers inzicht geven in en verantwoordelijkheid afleggen over de beleidsdoelen en resultaten. Om deze informatie te kunnen geven is de essentiële beginvraag: Informatie voor wie, waarvoor en waarover? Lees meer over onze aanpak.

KWINK groep adviseert veelvuldig over het formuleren van beleidsdoelen en het verantwoording afleggen over resultaten, zowel in opdracht van overheidsorganisaties als goede doelen. In dit kader publiceerde wij eerder het Handboek Prestatiemeting en het boek ‘Prestaties afspreken doe je zo!’.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten