KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

KWINK groep levert projectleider Spitsmijden in de trein

Annelies Dijkzeul vervult per 1 februari 2012 de rol van projectleider Spitsmijden in de trein. Doel van het project is door grootschalige toepassing van een tijdelijke beloningsprikkel te onderzoeken in welke mate treinreizigers met een zakelijk abonnement bereid zijn tot het aanpassen van hun reisgedrag op basis van een financiële prikkel, zodanig dat de spitsperiode […]

16 maart 2012

Annelies Dijkzeul vervult per 1 februari 2012 de rol van projectleider Spitsmijden in de trein. Doel van het project is door grootschalige toepassing van een tijdelijke beloningsprikkel te onderzoeken in welke mate treinreizigers met een zakelijk abonnement bereid zijn tot het aanpassen van hun reisgedrag op basis van een financiële prikkel, zodanig dat de spitsperiode minder wordt belast. Het experiment zal uitgevoerd worden op trajecten met een drukke spits, in vijf regio’s (op spoorlijnen van verschillende vervoerders).

De looptijd van het project is tot april 2013. Betrokken partijen zijn in de eerste plaats de vervoerders NS, Syntus en Veolia, overheden (het ministerie van I&M, de provincies Overijssel, Gelderland, Limburg en Drenthe, de Stadsregio Arnhem-Nijmegen en de Metropoolregio Amsterdam), mobiliteitsmakelaars in de diverse regio’s en private partijen en kennisinstellingen.

KWINK groep levert met plezier mensen die inzetbaar zijn in uw team, als teamlid, projectleider of procesbegeleider. Lees hier meer.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten