KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Ondersteuning bij jaarplan Bibliotheek.nl

KWINK groep heeft een faciliterende rol vervult bij de totstandkoming van het Jaarplan 2012 van de Stichting Bibliotheek.nl. Deze organisatie ontwikkelt de digitale infrastructuur waarop de meer dan 160 Nederlandse bibliotheken worden aangesloten. De digitale dienstverlening van de bibliotheeksector richting leden en andere gebruikers wordt via die weg verbeterd. Het jaarplan is inmiddels beschikbaar gekomen in […]

24 februari 2012

KWINK groep heeft een faciliterende rol vervult bij de totstandkoming van het Jaarplan 2012 van de Stichting Bibliotheek.nl.

Deze organisatie ontwikkelt de digitale infrastructuur waarop de meer dan 160 Nederlandse bibliotheken worden aangesloten. De digitale dienstverlening van de bibliotheeksector richting leden en andere gebruikers wordt via die weg verbeterd. Het jaarplan is inmiddels beschikbaar gekomen in een webversie.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten