KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Mid term review Sggv

Het Ministerie van EL&I heeft KWINK groep gevraagd een mid term review uit te voeren van het Programma Slim geregeld, goed verbonden (Sggv).  Het programma Sggv is erop gericht om processen in informatieketens – met de inzet van ICT-  te herontwerpen en efficiënter te laten verlopen. Hiermee wil het Ministerie van EL&I een bijdrage leveren […]

16 september 2011

Het Ministerie van EL&I heeft KWINK groep gevraagd een mid term review uit te voeren van het Programma Slim geregeld, goed verbonden (Sggv). 

Het programma Sggv is erop gericht om processen in informatieketens – met de inzet van ICT-  te herontwerpen en efficiënter te laten verlopen. Hiermee wil het Ministerie van EL&I een bijdrage leveren aan zowel de reductie van de regeldruk voor het bedrijfsleven als de bestuurlijke lasten binnen de overheid.

Het zwaartepunt van de mid term review ligt op het perspectief na afronding van het programma eind 2012. De vraag daarbij is hoe de ketenaanpak een bijdrage kan leveren aan de actuele beleidsagenda van het kabinet op het terrein van regeldruk, ict en concurrentiekracht. Daarnaast wordt met het onderzoek van KWINK groep verantwoording afgelegd over de inhoud en resultaten van Sggv in de periode 2009-2011, en geeft het input voor het beleid voor 2012. De mid term review wordt in november afgerond.

Eerder voerde KWINK groep onder meer de beleidsdoorlichting elektronische communicatie uit.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten