KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Nieuws

MVO dag in woonzorgcentrum

Ook dit jaar heeft KWINK haar maatschappelijke betrokkenheid getoond door een dag vrijwilligerswerk te verrichten. Deze dag vond plaats bij Florence woonzorgcentrum Vredenburch in Rijswijk. Samen met de bewoners van het woonzorgcentrum zijn diverse activiteiten ondernomen, waaronder bloemschikken en een interne speurtocht. KWINK groep kiest jaarlijks een goed doel uit om vrijwilligerswerk te verrichten. Daarnaast toont KWINK […]

20 mei 2011

Ook dit jaar heeft KWINK haar maatschappelijke betrokkenheid getoond door een dag vrijwilligerswerk te verrichten. Deze dag vond plaats bij Florence woonzorgcentrum Vredenburch in Rijswijk. Samen met de bewoners van het woonzorgcentrum zijn diverse activiteiten ondernomen, waaronder bloemschikken en een interne speurtocht.

KWINK groep kiest jaarlijks een goed doel uit om vrijwilligerswerk te verrichten. Daarnaast toont KWINK groep haar maatschappelijke betrokkenheid door het ondersteunen van maatschappelijke projecten via de KWINK foundation.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten