KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Project

Evaluatie Consumentenautoriteit

KWINK groep is begin februari gestart met de evaluatie van de Consumentenautoriteit. KWINK groep evalueerde eerder al twee andere toezichthouders: OPTA in 2009 en de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) in 2010. De evaluatie van de Consumentenautoriteit (CA) richt zich op de doeltreffendheid en doelmatigheid van de uitvoering van de wettelijke taken in de periode 2007-2010. De […]

25 februari 2011

KWINK groep is begin februari gestart met de evaluatie van de Consumentenautoriteit. KWINK groep evalueerde eerder al twee andere toezichthouders: OPTA in 2009 en de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) in 2010.

De evaluatie van de Consumentenautoriteit (CA) richt zich op de doeltreffendheid en doelmatigheid van de uitvoering van de wettelijke taken in de periode 2007-2010. De Consumentenautoriteit ziet toe op de naleving van de consumentenrechten. Daarmee bevordert zij eerlijke handel tussen bedrijven en consumenten.

De evaluatie wordt uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I). KWINK groep werkt in deze evaluatie samen met de Technische Universiteit Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten