KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Inzicht

Handboek Prestatiemeting

KWINK groep bundelt praktische adviezen over prestatiemeting in het Handboek Prestatiemeting. Samen met Nicis Institute, de TU Delft, het ministerie van BZK en verschillende steden zijn de do’s and don’ts van prestatiemeting samengebracht en geïllustreerd met aansprekende voorbeelden en filmpjes. Lees nu het handboek. Over prestatiemeting in de (semi-) publieke sector is veel geschreven. Tegelijkertijd […]

11 oktober 2010

KWINK groep bundelt praktische adviezen over prestatiemeting in het Handboek Prestatiemeting. Samen met Nicis Institute, de TU Delft, het ministerie van BZK en verschillende steden zijn de do’s and don’ts van prestatiemeting samengebracht en geïllustreerd met aansprekende voorbeelden en filmpjes. Lees nu het handboek.

Over prestatiemeting in de (semi-) publieke sector is veel geschreven. Tegelijkertijd is het vooral een kwestie van doen. In het ‘heetst van de strijd’ ontstaan immers vaak de beste inzichten. Het is daarbij verstandig om niet geheel onvoorbereid en zonder ‘munitie’ met vraagstukken van prestatiemeting aan de slag te gaan.

Dit handboek biedt ‘ready-to-use’ inzichten, geïllustreerd met aansprekende voorbeelden. Het bevat onder meer de meest gestelde vragen, en do’s and don’ts: praktische tips en de te vermijden valkuilen. Ook bevat het korte filmpjes die de dilemma’s rond dit thema illustreren.

Het handboek is bij uitstek geschikt voor professionals (en adviseurs) die in een (semi-) publieke omgeving met prestatiemeting aan de slag gaan en geen tijd hebben om zich te verdiepen in de onderliggende literatuur.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten