KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Stagiair

Noor Verbeet

Noor loopt vanaf 1 februari stage bij KWINK groep. Ze studeert aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgt daar een masteropleiding Bestuurskunde met de specialisatie Governance and Management van Complexe systemen. Hier bestudeert ze de complexiteit van hedendaagse maatschappelijke en bestuurlijke uitdagingen en krijgt zij handvatten toegereikt hoe we hier in de huidige samenleving mee om kunnen gaan.

Achtergrond

Noor heeft van jongs af aan een grote maatschappelijke interesse voor de wereld om haar heen. De interactie tussen burgers en de politiek is iets wat haar blijvend fascineert. Vanuit deze fascinatie volgde dan ook logischerwijs haar keuze om de bacheloropleiding Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam te gaan volgen. Daar studeerde ze af in de richting van politiek theorie, vanuit haar grote interesse in politieke filosofie.

In Amsterdam dompelde ze zich helemaal onder in al het moois wat de stad te bieden heeft. Zo is ze actief geweest in meerdere bestuursfuncties binnen het Amsterdamse studentenleven. Daarnaast geniet ze van de diversiteit en de cultuur die volop te vinden is in de stad. Het is dan ook niet voor niets dat onder andere de thema’s cultuur en democratie en participatie haar binnen KWINK groep aanspreken. Noor is erg enthousiast om de komende maanden mee te werken bij KWINK en daarmee hopelijk een maatschappelijke impact te maken!

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten