KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Mattijn Kroos

Mattijn is adviseur bij KWINK groep. Hij legt graag de verbanden tussen concepten en realiteiten. Sluiten de resultaten aan op de ambities? Mattijn is geïnteresseerd in problemen die vanuit verschillende perspectieven andere oplossingen bieden. Mattijn is sterk als observator van de discussie.

Achtergrond

Na zijn bachelor Internationale Betrekkingen & Organisaties aan de Universiteit Leiden, voltooide hij de master ‘Political Science: Global Environmental Governance’ aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Nadat hij is afgestudeerd als politicoloog, is hij stage gaan lopen bij KWINK groep.

Inmiddels heeft Mattijn veel opdrachten uitgevoerd als onderzoeker en adviseur voor tal van ministeries en is met name geïnteresseerd in infrastructurele onderwerpen en energievraagstukken. Zo evalueerde hij de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli), deed hij onderzoek naar de bestuurlijke samenwerking rondom de verbreding van Beatrixsluis bij Nieuwegein in opdracht van Rijkswaterstaat en evalueerde hij het beleidskader zonne-energie van de gemeente Lochem.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten