KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Maria Gayed

Maria is adviseur bij KWINK groep. Zij houdt zich graag bezig met maatschappelijke vraagstukken gerelateerd aan democratie en cultuur en media waar zij haar ervaring en kennis op gebied van democratisering, diversiteit & inclusie en dialoog in kwijt kan. Hierbij houdt zij oog voor zowel de menselijke kant van beleid als de effectiviteit ervan.

Achtergrond

Maria Gayed is junior adviseur bij KWINK groep. Zij heeft een bachelor politicologie en een master internationale betrekkingen afgerond. Maria is opgegroeid in Amsterdam en is goed bekend met de maatschappelijke vraagstukken die er spelen. Ze was voor haar werk bij KWINK werkzaam als dagcoördinator en politiek begeleider bij ProDemos in Den Haag. In haar werk introduceerde ze leerlingen, studenten en andere geïnteresseerden in de wereld van Nederlandse politiek, democratie en geschiedenis én maakte zij podcastafleveringen over diversiteit in het parlement. Daarnaast was zij debat- en presentatietrainer bij de DebatUnie. Als debattrainer stelde ze scholieren en studenten van alle leeftijden en niveaus in staat om zelfverzekerd een duidelijke presentatie en argumentatie neer te zetten voor een publiek. Tijdens haar fellowship bij Humanity in Action heeft zij zich verder verdiept in de Nederlandse geschiedenis van democratie en mensenrechten.

Bij KWINK groep voert Maria verschillende opdrachten uit op het gebied van cultuur, democratie en governance. De interactie tussen cultuur, media en democratie boeit haar enorm. Zo heeft zij een evaluatie uitgevoerd naar de organisatie van de verkiezingen voor de G4-gemeenten. Voor de gemeente Den Haag heeft ze de interne organisatie voor de wijkagenda’s ten behoeve van participatie met bewoners geëvalueerd. Maria denkt graag op creatieve wijze mee over mogelijk onderzoek. Wilt u met haar sparren over thema’s als nieuwe democratie, cultuur en media, of diversiteit en inclusie? Bel of email haar gerust met uw ideeën of vragen!

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten