KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Maria Gayed

Maria is adviseur bij KWINK groep. Zij houdt zich graag bezig met maatschappelijke vraagstukken gerelateerd aan democratie en cultuur en media waar zij haar ervaring en kennis op gebied van democratisering, diversiteit & inclusie en dialoog in kwijt kan. Hierbij houdt zij oog voor zowel de menselijke kant van beleid als de effectiviteit ervan.

Achtergrond

Maria Gayed is adviseur bij KWINK groep. Zij heeft een bachelor politicologie en een master internationale betrekkingen afgerond. Bij KWINK groep voert Maria verschillende opdrachten uit op het gebied van cultuur, media democratie en participatie. Maatschappelijke problemen op inclusieve en doordachte wijze aanpakken is haar doel.

Maria studeerde internationale betrekkingen aan Amsterdam University College, waar ze zich verdiepte in het Midden-Oosten en de Balkan regio. Tijdens haar master Internationale Betrekkingen aan Leiden Universiteit verdiepte zij zich in democratisering en autoritaire overheden. Voor haar bij KWINK was Maria werkzaam als dagcoördinator en politiek begeleider bij ProDemos in Den Haag. In haar werk introduceerde ze leerlingen, studenten en andere geïnteresseerden in de wereld van Nederlandse politiek, democratie en geschiedenis én maakte zij podcastafleveringen over diversiteit in het parlement. Daarnaast was zij debat- en presentatietrainer bij de DebatUnie. Als debattrainer stelde ze scholieren en studenten van alle leeftijden en niveaus in staat om zelfverzekerd een duidelijke presentatie en argumentatie neer te zetten voor een publiek. Tijdens haar fellowship bij Humanity in Action heeft zij zich verder verdiept in de Nederlandse geschiedenis van democratie en mensenrechten.

Bij KWINK groep voert Maria verschillende opdrachten uit op het gebied van cultuur, media democratie en participatie. De interactie tussen cultuur, media en democratie boeit haar enorm. Zo heeft zij een evaluatie uitgevoerd naar de organisatie van de verkiezingen voor de G4-gemeenten. Voor de gemeente Den Haag heeft ze de interne organisatie voor de wijkagenda’s ten behoeve van participatie met bewoners geëvalueerd. Ook onderzocht ze de mogelijkheden om burgerparticipatie te institutionaliseren in gemeentelijke organisaties. Maria denkt graag op creatieve wijze mee over mogelijk onderzoek. Wilt u met haar sparren over thema’s als nieuwe democratie, cultuur en media, of diversiteit en inclusie? Bel of email haar gerust met uw ideeën of vragen!

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten