KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Maria Gayed

Maria is adviseur bij KWINK groep. Zij houdt zich graag bezig met maatschappelijke vraagstukken gerelateerd aan democratie en cultuur en media waar zij haar ervaring en kennis op gebied van democratisering, diversiteit & inclusie en dialoog in kwijt kan. Hierbij houdt zij oog voor zowel de menselijke kant van beleid als de effectiviteit ervan.

Achtergrond

Maria studeerde internationale betrekkingen, en internationaal recht aan Amsterdam University College. Na meerdere (studie)reizen naar de Balkan regio besloot zij zich in haar master te specialiseren op het gebied van conflict, autoritaire overheden en democratisering. Tijdens haar studie was zij jarenlang debat- en presentatietrainer bij de DebatUnie en politiek begeleider bij ProDemos. Daarnaast was zij projectmanager bij Stichting Diversity, waar zij diversiteit en inclusie op onderwijsinstellingen vergrootte doormiddel van verscheidene projecten. Na het behalen van haar master ging Maria aan de slag als dagcoördinator bij ProDemos en werd zij projectontwikkelaar voor de DebatUnie. Verder heeft zij zich verder verdiept in de Nederlandse geschiedenis van democratie en mensenrechten als fellow bij Humanity in Action.

Bij KWINK groep houdt Maria zich bezig met verschillende onderwerpen. Voor Maria is nieuwe democratie hét thema. De interactie tussen cultuur, media en democratie boeit haar enorm. Verder is zij geïnteresseerd in groepsprocessen en het faciliteren van dialoog, zowel als middel en als doel van haar onderzoek en werkzaamheden.

Neem contact op met Maria voor vraagstukken waar je iemand nodig hebt die oog heeft voor veel verschillende perspectieven en invalshoeken en dat om weet te zetten in gedegen advies.