KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Associate

Lisa Wolters

Lisa is als associate verbonden aan KWINK groep. Zij zoekt binnen haar projecten naar de verbinding tussen de ambitie van een opdrachtgever, de werkpraktijk van organisaties en nieuwe invalshoeken. Dat doet zij met creativiteit, gevoel en daadkracht.

Achtergrond

Lisa richt zich als adviseur op strategie- en verandermanagement, impact en beleidsontwikkeling binnen verschillende publieke sectoren. Zij gaat graag met opdrachtgevers en hun organisaties gezamenlijk aan de slag om vraagstukken op te lossen.

In de afgelopen jaren is Lisa zich gaan richten op het ondersteunen van organisaties bij het vormgeven van hun theory of change en het inrichten van monitoring, evaluatie en positionering vanuit het idee van impact. Dat deed zij bijvoorbeeld bij het Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie Amateurkunst en voor betrokken partners bij het internationaal cultuurbeleid van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Daarnaast werkt zij graag voor opdrachtgevers die met complexe samenwerkings- of organisatievraagstukken kampen. Zo ondersteunt zij de alliantie van vrijwilligersorganisaties op het gebied van schuldhulpverlening in hun ambitie om duurzaam samen te werken. Ook onderzoekt zij voor het Fonds Podiumkunsten nieuwe organisatie- en samenwerkingsvormen in de podiumkunstensector.

Lisa studeerde Organisatieantropologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Cultural Economics and Cultural Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2014 startte zij cultureel onderzoek- en adviesbureau aemuse. Na een periode als adviseur bij KWINK groep werkt zij nu weer op zelfstandige basis.

Bel of mail Lisa als je wilt werken met impact of meer overzicht, duiding en leiding nodig hebt in een complex organisatievraagstuk.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten