KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Stagiair

Lara Janssen

Lara loopt vanaf september 2020 stage bij KWINK Groep. Hier wil ze zich verder verdiepen in de impact van beleid op de maatschappij en andersom. Ze heeft een brede interesse en leert graag nieuwe dingen. Het liefst verdiept Lara zich in vraagstukken met betrekking tot diversiteit, duurzaamheid/klimaat en het functioneren van onze huidige democratie. 

Achtergrond

Lara is in 2014 begonnen aan een Bachelor European Studies aan de Universiteit van Maastricht. Na deze in 2017 te hebben afgerond is ze één jaar vrijwilligerswerk gaan doen voor onder andere VluchtelingenWerk Zuid-Nederland. Lara is op dit moment bezig aan de master politicologie met een specialisatie in gender gelijkheid, diversiteit en inclusie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens deze master is haar interesse in binnenlandse politiek en beleid alleen maar verder aangewakkerd.

De komende tijd zal Lara bij KWINK Groep voornamelijk meewerken aan evaluaties en onderzoeken. Ze is op dit moment bezig met een evaluatieonderzoek voor het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, de Raad voor de Rechtspraak en het duurzaamheidsprogramma van de Gemeente Ermelo. Daarnaast gaat Lara zich de komende maanden intern inzetten voor KWINK. Ze gaat namelijk uitzoeken wat KWINK kan verbeteren met betrekking tot hun diversiteitsbeleid en hoe het team in de toekomst nog meer divers kan worden.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten