KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Jakar Westerbeek

Jakar is adviseur bij KWINK groep. Hij wordt enthousiast van complexe systemen en concepten, en is gedreven deze complexiteit op een heldere en begrijpelijke wijze over te brengen op betrokken personen. Door abstract denken en inlevingsvermogen te combineren, weet Jakar tot creatieve én bruikbare adviezen te komen.

Achtergrond

Jakar is opgeleid als technisch-bestuurskundig ingenieur aan de TU Delft en Carnegie Mellon University (VS). Hij heeft veel ervaring met complexe evaluatieonderzoeken in een politiek bestuurlijke context. Zo werkte hij mee aan de evaluatie van de Universele postdienst, de evaluatie van het Energieakkoord en de evaluatie van landelijke taxiwetgeving.

Daarnaast heeft Jakar veel ervaring met het uitvoeren van kwantitatieve analyses. Zo was hij verantwoordelijk voor de data-analyse in de evaluatie van de postcoderoosregeling, stelde hij verschillende kwantitatieve modellen op voor de Kansspelautoriteit om uitvoeringskosten inzichtelijk te maken en werkte hij mee aan een kwantitatieve toekomstverkenning in de eerder genoemde evaluatie van de Universele Postdienst.

Bel Jakar wanneer je op zoek bent naar heldere analyses, een betrokken opstelling en creatieve oplossingsrichtingen.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten