KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Stagiair

Gerben Cramer

Gerben loopt sinds februari 2021 stage bij KWINK Groep. Hij ziet het als een uitdaging om publieke organisaties te voorzien van benodigd, maar vooral eerlijk advies bij maatschappelijke vraagstukken. Hij hoopt hiermee een brug te kunnen slaan tussen het opgezette beleid en de uitvoerbaarheid daarvan. Ook heeft hij interesse in de (vernieuwde) verhoudingen tussen de overheid en de burger, zoals burgerparticipatie.  

Achtergrond

Gerbens affiniteit met maatschappelijke vraagstukken is ontstaan tijdens zijn bachelor Bestuurskunde in Leiden. Hij ondervond dat de publieke sector een dynamische en immense sector is waarbij allerlei publieke organisaties en stakeholders verschillende belangen behartigen. Om zelf ook impact te kunnen maken bij maatschappelijke vraagstukken, ging hij één jaar aan de slag bij De Kleine Consultant Leiden. Daar adviseerde hij met name kleine organisaties zoals stichtingen, start-ups en MKB. Om deze opgedane kennis te verdiepen, is hij in 2020 begonnen met de master Management van de Publieke Sector, waarbij hij de track ‘strategie, advisering & verandermanagement’ volgt. Middels deze stage en zijn master komen voor Gerben al zijn interesses samen.  

De komende tijd zal Gerben zich bezig houden met meewerken aan evaluaties bij KWINK groep. Hij is op dit moment bezig met de evaluaties van het medegebruik van lijnbusbanen van taxi’s in Amsterdam, de bijlage 3.1 van de Compatibiliteitswet en tenslotte de regionale publieke omroepen.