KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Stagiair

Feline Wafelaar

Feline loopt stage bij KWINK groep van september tot en met december. Ze is breed geïnteresseerd en houdt zich het liefst bezig met vraagstukken omtrent sociale zekerheid, primair onderwijs, (arbeids)participatie en (big) data.

Achtergrond

Na de bachelor Sociologie aan de Universiteit Utrecht te hebben behaald had Feline behoefte aan een bredere kijk op sociale vraagstukken. De master Societal Resilience aan de Vrije Universiteit Amsterdam bood uitkomst door de multimethodologische en multidisciplinaire insteek. Ze zit dus op haar plek zit bij deze studie, maar mist op de universiteit soms wel de directe link met de maatschappij. Feline wil met haar stage bij KWINK groep de impact van haar werk op de maatschappij vergroten.

Tijdens haar stage bij KWINK groep gaat ze aan verschillende evaluatie- en onderzoeksprojecten meewerken. Ze gaat onder andere helpen bij het toekomstagenda-onderzoek ‘Gezonde weg en hinder’ en het project Prioritaire gebieden. Daarnaast gaat ze intern een eigen onderzoeksproject opzetten waar ze zich gedurende haar stageperiode mee bezig houdt.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten