KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Stagiair

Fatih Yildiz

Fatih is in februari begonnen als stagiair bij KWINK groep, waarbij hij naast de opdrachten ook een onderzoek zal verrichten voor zijn scriptie. Hij denkt graag na over complexe maatschappelijke vraagstukken. Naast zijn brede interesse in verschillende onderwerpen, richt hij zich graag op vraagstukken verbonden aan participatie, onderwijs en veiligheid. Hij streeft ernaar om middels onderzoek en advies bij te dragen aan een sterkere samenleving.

Achtergrond

Na een diverse studieloopbaan vanaf het mbo tot aan de universiteit, heeft Fatih zijn bachelor in Bestuurskunde behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hiervoor richtte hij zich voornamelijk op Bedrijfskunde. Uiteindelijk realiseerde hij zich dat maatschappelijke onderwerpen en de publieke sector hem meer aanspreken en koos hij voor Bestuurskunde. Momenteel volgt hij een bestuurskundige master in Beleid en Politiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens zijn master verkrijgt hij verschillende inzichten met betrekking tot beleid, zoals beleidsinnovatie bij complexe problemen.

Hiervoor heeft Fatih stage gelopen binnen Gemeente Rotterdam, waar hij zich binnen afdeling Leerplicht richtte op de samenwerking tussen verschillende actoren. Daarnaast heeft hij gewerkt als huiswerkbegeleider op verschillende scholen, waarbij hij jongeren graag motiveert om hun doelen te bereiken. De rol van burgers binnen de democratie interesseert hem enorm. Voor zijn bachelorscriptie heeft hij daarom onderzocht wat voor invloed de houding van een ambtenaar heeft op de participatiebereidheid van jongeren. Door middel van kwalitatief onderzoek komt hij graag tot nieuwe inzichten die leiden tot doordachte oplossingen. Naast de opdrachten waarin Fatih meewerkt, doet hij onderzoek voor zijn masterscriptie. Zijn onderzoek gaat over het leenstelsel in relatie tot politieke participatie.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten