KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Dominique Brommers

Dominique is adviseur bij KWINK groep. Hij heeft uiteenlopende interesses en een sterke voorkeur voor mixed-methods beleidsonderzoek.

Achtergrond

Dominique heeft een bachelor- en masterdiploma in Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie. Tijdens zijn studie heeft hij onder meer onderzoek gedaan naar de pinkstergemeenschap in Amsterdam Zuidoost, studiesucces onder studenten met een vluchtelingenachtergrond en de beleidsmatige problematiek rondom de internationalisering van de bachelor culturele antropologie van Universiteit Leiden.

Na zijn studie heeft Dominique als onderzoeker en adviseur gewerkt bij het Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschappen van Universiteit Utrecht. Daar deed hij onderzoek naar criminele ondermijning in de amateursportwereld. Ook heeft hij meegewerkt aan verschillende adviesgerichte projecten voor partijen zoals de KNVB, NOC*NSF en verschillende Nederlandse gemeentes.

Dominique krijgt energie van werken met complexe problematiek en haalt de onderste steen graag boven. Ook heeft hij een passie voor mixed-method onderzoek, waar hij kwalitatieve en kwantitatieve methodes gebruikt voor een optimaal resultaat.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten