KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Bastiaan Smeets

Bastiaan is adviseur bij KWINK groep. Hij heeft veel ervaring in het onderzoeken van hoe overheidsinstanties en beleid functioneren. Hij vindt het belangrijk dat onderzoek bijdraagt aan het vergroten van kennis van dit functioneren en, op basis daarvan, aan verbeteringen als dat nodig is. Bastiaan is geïnteresseerd in een breed scala aan thema’s, waaronder toezicht en duurzaamheid.

Achtergrond

Bastiaan studeerde Bestuurskunde en Crisis and Security Management aan de Universiteit Leiden en heeft tot zijn overstap naar KWINK groep in 2021 gewerkt bij Deloitte Risk Advisory.

Bij KWINK groep heeft hij verschillende typen opdrachten uitgevoerd voor verschillende typen opdrachtgevers. Zo voerde hij beleidsdoorlichtingen uit voor ministeries, een evaluatie van een onderzoeksprogramma, inventarisaties van (toekomstig) beleid en samenwerkingsverbanden voor provincies en gemeenten en evaluaties van uitvoeringsorganisaties en toezichthouders.

Kenmerkend voor Bastiaan is dat hij snel een gedegen begrip ontwikkelt van de inhoud van een vraagstuk. Dit stelt hem in staat relevante informatie te verzamelen, waarvoor hij zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeksmethoden inzet.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten