KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact

Adviseur

Bastiaan Smeets

Bastiaan is adviseur bij KWINK groep. Hij heeft veel ervaring in het analyseren van complexe vraagstukken, waarbij hij graag toewerkt naar concrete oplossingen en adviezen. Bastiaan is geïnteresseerd in een breed scala aan thema’s, variërend van toezicht tot klimaat en energie.

Achtergrond

Bastiaan studeerde Bestuurskunde en Crisis and Security Management aan de Universiteit Leiden en heeft eerder gewerkt bij Deloitte Risk Advisory.

Hij heeft (advies)opdrachten uitgevoerd die gaan over de impact van wet- en regelgeving op (financiële) dienstverleners. In deze opdrachten spelen zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeksmethoden en analyses een rol. Het maatschappelijke belang van deze opdrachten spreekt Bastiaan aan.

Kenmerkend voor Bastiaan is dat hij snel een gedegen begrip ontwikkelt van de (inhoudelijke) context van een vraagstuk. Hij hecht aan een accurate voorstelling van zaken, dit doet hij onder andere door een helder onderscheid aan te brengen tussen feiten en percepties van belanghebbenden.

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten