KWINK groep 

KWINK inhousedag

Op donderdag 13 juni organiseert KWINK groep een inhousedag voor talentvolle masterstudenten die bij ons willen afstuderen. 

Inhousedag

Tijdens de inhousedag maak je uitgebreid kennis met KWINK groep en haar adviseurs. We starten de middag met een korte introductie over KWINK groep, waarna we aan de slag gaan met een workshop gebaseerd op onze adviespraktijk. Aan de hand van een concrete casus laten we je zien wat je in huis moet hebben om impact te bereiken als adviseur in een politiek-bestuurlijke context. Uiteraard sluiten we de middag af met een borrel. De inhousedag begint om 15.00 uur op ons kantoor in Den Haag en de borrel zal tot ongeveer 18.30 uur duren.

Stage lopen bij KWINK

Als stagiair werk je mee aan uitdagende adviesprojecten. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stage te combineren met een afstudeeronderzoek. Je krijgt de gelegenheid om in een hecht team met enthousiaste en leergierige collega’s aan maatschappelijke vraagstukken te werken. Wij bieden afwisselend en uitdagend werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen, overheerlijke koffie en een marktconforme stagevergoeding. Op onze stage pagina lees je hier meer over.

Nieuwsgierig?

Ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden voor de inhousedag? Mail dan je CV en motivatiebrief uiterlijk zondag 9 juni naar stage@kwinkgroep.nl.