KWINK groep 

Organisatie

KWINK groep is een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We onderzoeken en adviseren over de werking en effectiviteit van beleid en organisaties binnen de publieke sector. We verbinden mensen en technologie, kwalitatief en kwantitatief, denken en doen. Adviseurs van KWINK groep zijn analytisch en betrokken. We zijn onafhankelijk; we stellen niet onze eigen mening maar de onderzoeksresultaten centraal.

KWINK groep voelt zich sterk betrokken bij verschillende uitdagingen waar de Nederlandse samenleving en overheid momenteel voor staan: op welke wijze kunnen overheden de energietransitie bevorderen? Hoe kunnen instellingen in de culturele sector hun impact aantonen? Hoe functioneert het toezicht in sectoren als mobiliteit en infrastructuur? Hoe komen overheden en burgers samen tot effectieve en legitieme besluitvorming?

KWINK groep ondersteunt overheden en andere organisaties bij het vinden van een antwoord op deze en andere vragen. Wij bieden hen inzicht, structuur en inspiratie.