KWINK Groep

Nassaulaan 1
2514 JS Den Haag

+31 (0)70 35 96 955
info@kwinkgroep.nl
Contact
Inzicht

110 dagen bij KWINK groep

110 dagen, dat is hoe lang Maria Gayed nu bij KWINK groep werkt. Benieuwd hoe die eerste periode haar bevallen is? Lees dan mee over haar ervaringen!

18 oktober 2021

110 dagen, dat is hoe lang ik nu bij KWINK groep werk. Benieuwd hoe die eerste periode mij bevallen is? Lees dan mee over mijn ervaringen!

Start bij KWINK

Sinds juni 2021 is er veel veranderd. Mijn tijd bij KWINK groep begon met de Spring Break, een aantal weken voor ik daadwerkelijk van start zou gaan. KWINK groep organiseert jaarlijks een Spring Break om in de lente-sferen aan teambuilding te doen. Op deze dag kon ik gelijk kennismaken met de competitieve kant van mijn collega’s: met mijn team streed ik tegen de andere teams om punten te verzamelen doormiddel van allerlei opdrachten die we kris kras door de stad heen moesten uitvoeren. Ondanks onze foto met Mark Rutte (ja, echt!) hebben we niet de winst behaald. Gelukkig werd veel van die pijn goed gemaakt met wat hapjes en drankjes op Scheveningen.

Onboarding programma

Na zo’n warm (en sportief) welkom werd ik nogmaals warm verwelkomd in juni. Het onboarding programma, een volledig inwerk- en ontmoetingstraject binnen KWINK, is iets waar ik nog steeds erg dankbaar voor ben: ik kreeg de kans om met iedereen kennis te maken en me te verdiepen in de kennis en werkwijze van KWINK.

Start en ontwikkeling als junior adviseur

Vervolgens deed ik mee in allerlei offerte trajecten en projecten. Een hele nieuwe wereld voor mij, maar zeker interessant! Om telkens jezelf te verdiepen in een nieuw onderwerp, zoals de wijkagenda in Den Haag, de taximarkt, de organisatie van verkiezingen, en binnen je team alles distilleren tot de kern is een vaardigheid waar ik de afgelopen maanden steeds meer ontwikkelingen in heb gemaakt. Waar ik in het begin vooral meeluisterde tijdens de gevoerde gesprekken, ben ik tegenwoordig steeds actiever betrokken in de interviews. Het is erg amusant voor mij om te zien dat elke keer dat mij iets verbaast of verwart, zoals de chaos aan documenten die we soms binnenkrijgen waarin snippets van relevante informatie in staan, mijn meer ervaren collega’s er niet meer van opkijken. Ooit stonden zij in mijn schoenen en wellicht sta ik later weer in hun schoenen, en kijk niet meer van dingen op die een junior adviseur kunnen verbazen. Maar mijn tijd bij KWINK is meer dan alleen werken. Levendige lunch-momenten, cycling borrels in Amsterdam en in Den Haag, en een boeklancering: op sociaal vlak was er genoeg te doen en te beleven samen met collega’s op kantoor, maar ook vooral erbuiten.

In de afgelopen 110 dagen heb ik al veel geleerd en gedaan, maar ergens denk ik dat mijn groei in de volgende 110 dagen nog groter zal zijn. Lees je over 110 dagen weer mee?

Gerelateerde onderwerpen

Inzichten