KWINK groep 

Sjoerd Stikvoort

sstikvoort@kwinkgroep.nl
+31 6 8250 4110

Meer over Sjoerd

Stage lopen bij KWINK groep?

KWINK groep is per 1 februari 2020 op zoek naar gedreven en talentvolle masterstudenten die bij ons stage willen lopen.

Stage lopen bij KWINK groep

Als stagiair werk je mee aan uitdagende adviesprojecten. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stage te combineren met een afstudeeronderzoek. Je krijgt de gelegenheid om in een hecht team met enthousiaste en leergierige collega’s aan maatschappelijke vraagstukken te werken. Wij bieden afwisselend en uitdagend werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen in een informele, persoonlijke sfeer, een marktconforme stagevergoeding én overheerlijke koffie. Maak hier kennis met onze huidige stagiairs!

Wie zijn wij?

KWINK groep is een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. Een toekomstbestendige samenleving: dat is waar KWINK groep aan wil werken. Daarom evalueren we beleid en bieden we organisaties advies. Wat gaat goed? Wat kan er beter? En hoe gaan we dat verbeteringsproces inrichten? We zijn gespecialiseerd in evaluatieonderzoek en strategische advisering. Hierbij focussen we ons op de thema’s duurzaamheid, digitale en fysieke infrastructuren, cultuur en media, en nieuwe democratie.

In ons werk laten we ons leiden door onze nieuwsgierigheid om tot vernieuwende inzichten voor opdrachtgevers te komen. We stellen niet onze eigen mening maar de onderzoeksresultaten centraal. We zijn leergierig en enthousiast om nieuwe vraagstukken te doorgronden. We zijn trots op wat we doen; werken aan interessante projecten met collega’s. Ook werken we regelmatig samen met andere adviesbureaus en universiteiten.

Wie zoekt KWINK groep?

Wij zijn op zoek naar stagiairs met de volgende eigenschappen/studie-ervaring:

  • Je bent een masterstudent of hebt een bacheloropleiding afgerond.
  • Je voelt je betrokken bij maatschappelijke thema’s en hebt een intrinsieke motivatie hier aan bij te dragen.
  • Je bent analytisch sterk, tegelijkertijd creatief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en ambitieus.

Solliciteren

Je kunt solliciteren tot en met woensdag 4 december. De sollicitatieprocedure bestaat uit drie ronden:

  1. Selectie op basis van CV en motivatiebrief. In je motivatiebrief horen we graag meer over je persoonlijke drijfveren, sterke eigenschappen en ontwikkelpunten.
  2. Een eerste gesprek met onze adviseurs. In dit gesprek gaan we in op je CV en je motivatie om stage te komen lopen bij KWINK groep.
  3. Een tweede gesprek met onze adviseurs. In het geval van een stage in combinatie met een afstudeeronderzoek, gaan we graag met je in gesprek over een onderzoeksvoorstel (een casegesprek is ook een mogelijkheid). In het geval van een meewerkstage betreft dit een casegesprek.

Ben je enthousiast geworden? Mail je CV en motivatiebrief naar Sjoerd Stikvoort via stage@kwinkgroep.nl. Mocht je vragen hebben, schroom niet om te bellen of te mailen!

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website