KWINK groep 

Mattijn Kroos

mkroos@kwinkgroep.nl
+31 6 3418 2085

Meer over Mattijn

Wij zijn weer op zoek naar stagiairs!

Per 1 september 2019 zijn we bij KWINK weer op zoek naar gedreven en talentvolle masterstudenten, die bij ons stage willen lopen. Solliciteer nu of meld je aan voor de inhousedag!

Stage lopen bij KWINK groep

Als stagiair werk je mee aan uitdagende adviesprojecten. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stage te combineren met een afstudeeronderzoek. Je krijgt de gelegenheid om in een hecht team met enthousiaste en leergierige collega’s aan maatschappelijke vraagstukken te werken. Wij bieden afwisselend en uitdagend werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen in een informele, persoonlijke sfeer, een marktconforme stagevergoeding én overheerlijke koffie.

Wij zijn op zoek naar twee stagiairs met een technische, sociaal-maatschappelijk en/of bestuurskundige achtergrond.

Wie zijn wij?

KWINK groep is een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We adviseren ministeries, provincies, gemeenten en uitvoeringsorganisaties over beleid, processen en strategie. We zijn gespecialiseerd in evaluatieonderzoek en strategische advisering. Hierbij focussen we ons op de thema’s duurzaamheid, digitale en fysieke infrastructuren, cultuur en media, en nieuwe democratie.

In ons werk laten we ons leiden door onze nieuwsgierigheid om tot vernieuwende inzichten voor opdrachtgevers te komen. We stellen niet onze eigen mening maar de onderzoeksresultaten centraal. We zijn leergierig en enthousiast om nieuwe vraagstukken te doorgronden. We zijn trots op wat we doen; prestigieuze projecten met de beste mensen. We werken regelmatig samen met andere adviesbureaus en universiteiten.

 

Solliciteren

Je kan nu solliciteren. De vacature sluit wanneer wij voldoende geschikte kandidaten hebben gevonden. De sollicitatieprocedure bestaat uit drie ronden:

  1. Selectie op basis van CV en motivatiebrief. In je motivatiebrief horen we graag meer over je persoonlijke drijfveren, sterke eigenschappen en ontwikkelpunten.
  2. Een eerste gesprek met onze adviseurs. In dit gesprek gaan we in op je CV en je motivatie om stage te komen lopen bij KWINK groep.
  3. Een tweede gesprek met onze adviseurs. In het geval van een stage in combinatie met een afstudeeronderzoek, gaan we graag nader met je in gesprek over een onderzoeksvoorstel. In het geval van een meewerkstage betreft dit een casegesprek.

Je kan solliciteren door je CV en motivatiebrief te mailen naar stage@kwinkgroep.nl ter attentie van Mattijn Kroos. Ook voor eventuele vragen zijn we op dit adres bereikbaar.

Inhousedag

Mocht je eerst beter kennis willen maken, kom dan naar onze inhousedag op 13 juni. We starten de middag met een korte introductie over KWINK groep, waarna we aan de slag gaan met een workshop gebaseerd op onze adviespraktijk. Aan de hand van een concrete casus laten we je zien wat je in huis moet hebben om impact te bereiken als adviseur in een politiek-bestuurlijke context. Uiteraard sluiten we de middag af met een borrel. Ga naar www.kwinkgroep.nl/inhousedag voor meer informatie over de inhousedag en meld je aan.

Tot snel!

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website