KWINK groep 

Frederique Uyterlinde

fuyterlinde@kwinkgroep.nl
+31 6 82762859

Meer over Frederique

Stage lopen bij KWINK groep?

Wil jij meedenken over maatschappelijke vraagstukken? Wil jij meewerken aan prestigieuze projecten? Wil jij deel van zijn van een hecht team met de beste mensen? Per 1 februari 2019 zijn wij op zoek naar gedreven en talentvolle masterstudenten die bij ons een (afstudeer)stage willen komen lopen.

Wie zijn wij

KWINK groep is een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We onderzoeken en adviseren over de werking en effectiviteit van beleid en organisaties binnen de publieke sector. We verbinden mensen en technologie, kwalitatief en kwantitatief, denken en doen. Adviseurs van KWINK groep zijn analytisch en betrokken. We zijn onafhankelijk; we stellen niet onze eigen mening maar de onderzoeksresultaten centraal.

Wie zoekt KWINK groep?

Wij zijn op zoek naar stagiairs met de volgende eigenschappen:

 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en bent in staat bij complexe vraagstukken hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.
 • Je bent doortastend en hebt een kritische houding.
 • Je voelt je betrokken bij maatschappelijk thema’s en hebt een intrinsieke motivatie hier aan bij te dragen.
 • Je bent proactief in het oppakken van taken en schuwt verantwoordelijkheden niet.
 • Je kan goed samenwerken, bent hulpvaardig en organisatorisch sterk.
 • Je bent, zowel schriftelijk als mondeling, in staat gestructureerd en overtuigend een verhaal of een argumentatielijn over te brengen.
 • Je bent enthousiast, hebt ambitie en wil jezelf ontwikkelen.
 • Je hebt bent een masterstudent of hebt een wetenschappelijke bacheloropleiding afgerond.

Wat biedt KWINK groep?

Als stagiair werk je mee aan afwisselende en uitdagende projecten. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stage te combineren met een afstudeeronderzoek. Wij bieden jou:

 • Een omgeving waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en veel kan leren;
 • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij een eventueel afstudeeronderzoek;
 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • Overheerlijke koffie.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit drie ronden:

 1. Selectie op basis van CV en motivatiebrief. In je motivatiebrief horen we graag meer over je persoonlijke drijfveren, sterke eigenschappen en ontwikkelpunten.
 2. Een eerste gesprek met onze adviseurs. In dit gesprek gaan we in op je CV en je motivatie om stage te komen lopen bij KWINK groep.
 3. Een tweede gesprek met onze adviseurs. In het geval van een stage in combinatie met een afstudeeronderzoek, gaan we graag nader met je in gesprek over een onderzoeksvoorstel. In het geval van een meewerkstage betreft dit een casegesprek.

Ben je enthousiast geworden? Je kan nu solliciteren door je CV en motivatiebrief te mailen naar stage@kwinkgroep.nl ter attentie van Frederique Uyterlinde. Ook voor eventuele vragen zijn we op dit adres bereikbaar.

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website