KWINK groep 

Enquête Antenneregister

Momenteel voert KWINK groep onderzoek uit naar de toekomst van de openbare registratie van antenne-installaties. Graag bieden wij u de mogelijkheid om input te leveren door middel van het invullen van een enquête.

Het onderzoek

Het Antenneregister geeft een actueel overzicht van antenne-installaties in Nederland. Het register bestaat sinds 2004. Het ministerie van Economische Zaken, in samenwerking met Agentschap Telecom, heeft KWINK groep gevraagd onderzoek te doen naar de toekomst van de openbare registratie van antenne-installaties. Een toelichting op het onderzoek vindt u hier.

De enquête

Momenteel zijn wij bezig met deze verkenning en geven wij geïnteresseerden de mogelijkheid om inbreng te leveren voor het onderzoek. Klik hier als u uw ideeën of opvattingen over het Antenneregister met ons wilt delen. Uw inbreng wordt vertrouwelijk behandeld en zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan dit onderzoek.

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website