KWINK groep 

Anne Marit Popma

ampopma@kwinkgroep.nl
+31 6 1276 6549

Meer over Anne Marit

Jan Jacob Vogelaar

jjvogelaar@kwinkgroep.nl
+ 31 6 8276 2859

Meer over Jan Jacob

Afstuderen op vraagstukken in de publieke sector?

Voor de periode september 2017 – januari 2018 zijn wij weer op zoek naar gedreven en talentvolle masterstudenten die bij ons willen afstuderen. We bieden je de kans om het schrijven van je afstudeerscriptie te combineren met het meewerken in adviesprojecten. Interesse? Schrijf je in voor de inhousedag op vrijdag 19 mei.

Inhousedag

Tijdens de inhousedag ga je zelf aan de slag met een interessante casus uit onze adviespraktijk. Ook maak je uitgebreid kennis met KWINK groep en haar adviseurs en leer je over de stagemogelijkheden. De inhousedag begint om 13.00 uur op ons kantoor in Den Haag en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Daarna sluiten we af met een borrel. Klik hier voor de flyer.

Nieuwsgierig?

Ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden voor de inhousedag? Mail dan je CV en motivatiebrief uiterlijk vrijdag 12 mei naar inhousedag@kwinkgroep.nl. Heb je interesse in een afstudeerstage maar ben je niet beschikbaar op 19 mei? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar pmodderman@kwinkgroep.nl. Talentvolle kandidaten nodigen we uit voor een kennismakingsgesprek.

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website