KWINK groep 

Pauline Modderman

pmodderman@kwinkgroep.nl
+31 6 2337 4581

Meer over Pauline

Afstuderen op vraagstukken in de publieke sector?

Wij zijn op zoek naar gedreven en talentvolle masterstudenten die vanaf februari / maart 2017 bij ons willen afstuderen. We bieden je de kans om het schrijven van je afstudeerscriptie te combineren met het meewerken in adviesprojecten.

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Mail dan je CV, cijferlijst en een kort voorstel voor een afstudeeronderzoek naar Pauline.

Ervaringen huidige stagiairs

Benieuwd naar de ervaringen van onze stagiairs? Momenteel studeren Maaike en Laura af bij KWINK groep.

  • Laura de Leeuw studeert af bij KWINK groep voor de master Research in Public Administration and Organizational Science. In haar afstudeerscriptie onderzoekt zij de implementatie van energiebeleid op regionaal niveau. Welke actoren zijn betrokken bij deze transitie? En hoe wordt gezorgd voor de borging van het implementatieproces? Laura combineert haar afstudeeronderzoek met verschillende KWINK opdrachten, waaronder een onderzoek naar burgerparticipatie in opdracht van gemeente Den Haag en de evaluatie van gemeentelijke kwaliteitssturing op taxi’s in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.
  • Maaike Spuij loopt bij KWINK groep stage vanuit de master Applied Communication Sciences aan Wageningen University. Ze werkt mee aan verschillende adviesopdrachten. Een daarvan is het ontwikkelen van een innovatiedatabase voor het bibliotheekstelsel in opdracht van de Koninklijke Bibliotheek en Stichting POI’s Nederland. In het verlengde hiervan werkt ze aan een eigen onderzoek dat zich richt op de manier van kennisdeling binnen het bibliotheeknetwerk en het formuleren van een effectieve communicatiestrategie ter bevordering van de innovatiedatabase.

 

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website