KWINK groep 

Pauline Modderman

pmodderman@kwinkgroep.nl
+31 6 2337 4581

Meer over Pauline

Inhousedag 2016 groot succes

Woensdag 23 november bezochten elf enthousiaste masterstudenten KWINK groep voor de inhousedag 2016. De inhousedag is altijd een spannend moment: voor de studenten om een goede indruk achter te laten en voor onze adviseurs om het bedrijf van zijn beste kant te laten zien.

Programma

Na een korte kennismaking trapte de directeur Rogier de dag af met een presentatie over KWINK groep. Daarna vertelden Laura en Maaike over de stage die zij momenteel lopen. Vervolgens mochten de studenten zelf aan de slag met een casus uit onze adviespraktijk. Zij werden gevraagd om een offerte uit te brengen aan ‘opdrachtgever’ Anna voor de evaluatie van de NTS. Informatie konden zij inwinnen door een gesprek met de opdrachtgever en twee experts. Tijdens de eindpresentatie probeerden de studenten een kritische jury te overtuigen van hun onderzoeksaanpak. De dag werd afgesloten met een borrel op ons kantoor met een fles champagne voor de winnaars van de offerte.

Inhousedag 2017

Wij kijken terug op een geslaagde dag en willen dan ook alle deelnemers bedanken voor hun komst en inzet! In mei 2017 verwachten wij opnieuw een inhousedag te organiseren. Houd voor meer informatie over stages en de inhousedag van volgend jaar onze website in de gaten.

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website