KWINK groep 

Paul van Dijk

paul@paulchvandijk.nl
+31 6 1013 1144

Meer over Paul

Paul de Bijl

paul@radicandeconomics.com
+31 6 2420 5550

Meer over Paul

KWINK groep versterkt zich met nieuwe associates!

Sinds deze maand versterken associates Paul de Bijl en Paul van Dijk het team van KWINK groep

Paul de Bijl is deeltijd gasthoogleraar Reguleringseconomie aan de WHU Otto Beisheim School of Management in Duitsland en als zelfstandig adviseur verbonden aan Radicand Economics en Lexonomics. Tussen 2006 en2013 was hij hoofd van de sector Marktordening van het Centraal Planbureau. Met Paul werkten we samen aan de vergelijking van het extern kwaliteitstoezicht in verschillende sectoren. In deze opdracht versterkte Paul ons team met zijn kennis van regulering en toezicht.

Paul van Dijk is adviseur en interim-manager op het gebied van regulering, toezicht en communicatie. Paul is gespecialiseerd in – de organisatie van – (markt)toezicht en is initiatiefnemer van de websites markttoezicht.nl en toezichttafel.nl. Tot 2013 was Paul werkzaam als hoofd Communicatie van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Daarvoor leidde hij de afdeling Strategie & Communicatie bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa, nu ACM). Hiermee versterkt Paul ons profiel en expertise op het gebied van toezicht en handhaving.

KWINK groep heeft verschillende associates aan zich verbonden. Onze associates zijn zzp-ers, adviseurs of wetenschappers met een specifiek (complementair) expertisegebied binnen de publieke sector.

Over KWINK groep

Adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen beleid en voeren het uit. We evalueren wetgeving, beleid en organisaties en zijn sterk in het begeleiden van resultaat- en effectmeting. Dat doen we met enthousiasme. Wij zijn leergierig, inlevend en durven te confronteren.

KWINK groep website